Warmtepompkompas wordt mede mogelijk gemaakt door: logo Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling logo snn
Home

Over ons

De idealisten van Warmtepompkompas

Hoe mooi zou het zijn als wij over enige jaren onze welvarende samenleving funderen op duurzame energiebronnen zoals de zon en niet langer op eindige bronnen zoals fossiel aardgas. Warmtepompsystemen kunnen daar goed bij helpen, op voorwaarde dat deze slim worden toegepast. 

Drie jaar geleden wilde een van onze warmtepompspecialisten weten of zijn woning al geschikt is voor een warmtepompsysteem en zo ja voor welk type? Wat bleek? Het was bijna niet mogelijk om een goed onderbouwd antwoord op deze eenvoudige vraag te vinden.

Als een specialist bijna geen goed antwoord kan vinden, hoe kan de gewone woningbezitter dit dan? Bovendien zijn er veel installateurs op internet te vinden die allen hun eigen product aanprijzen als de beste. Maar welke installateur is voor jouw woning de beste? Als een specialist door de bomen het bos niet meer kan zien, hoe kan de gewone woningbezitter dit dan? Door deze verrassende constatering besloten wij met een team van vrijwillige specialisten de handen ineen te slaan. Wij hebben ruim 1 jaar een studie gemaakt van alles wat er mis kan gaan en voor elke probleem een oplossing bedacht. Van ontwerp tot realisatie en gebruik. Vervolgens hebben wij Nationaal Warmtepomp Kompas ingeschreven bij de KVK, subsidie aangevraagd, gekregen en ruim 1,5 jaar gewerkt aan het eenvoudig maken van iets wat bijzonder complex is en dit resulteerde in ons Kompas. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat en hopen dat jij blij bent met de kennis en ervaring die wij aan jou en dus aan onze prachtige samenleving beschikbaar stellen. 

Wij vragen een gunst retour en dat is: attendeer vrienden en familie met een eigen woning op warmtepompkompas of plaats in overleg met ons een link op uw website. Doe dit s.v.p. omdat wij daardoor geen kostbare reclame hoeven te maken en ons platform ook voor jouw vrienden en familie gratis kunnen blijven aanbieden.  

Wij vinden het een eer als jij ons zou willen steunen door ambassadeur van Warmtepompkompas te worden. Neem hiervoor contact met ons op, per e-mail of via ons contactformulier. 

Veel plezier, wijsheid, warme voeten en een lage energierekening toegewenst namens:

 

Danielle, Friso en ons vrijwilligersteam van onafhankelijke technisch adviseurs uit de branche.

 

Nationaal Warmtepomp Kompas.